Дупки или басейни? Преценете сами

Напоследък в Civi получаваме сигнали за дупки във Велико Търново, които едновременно ни респектират и плашат с мащабите си. Запознайте се с някои от най-едрите представители на този вид и се пазете от непредвидено гмуркане. Ще ви съобщим, когато общината излезе на лов за едри дупки и спаси някоя улица от тях. Ето ги и великаните:

 

Огромни дупки във Велико Търново, улица Тракия, Драган Цончев, Димитър Благоев

Гумените ботуши са задължителен аксесоар в близост до тези дупки по улиците на Велико Търново

1.

Гледката от снимката по-скоро напомня на цял комплекс от басейни. Намира се на ул. “Тракия” 11, район Западен във Велико Търново. В задблоковото пространство на блок Явор, според описанието на сигнала, подаден в мобилното приложение Civi. Позволяваме си да цитираме и друг потребител, коментирал същия казус: “Живея в една от къщите и имам малко бебе, при лошо време и дъжд ставаме затворници в собствената си къща, защото пеша е невъзможно да преминеш и да излезеш на улицата.

 

Дупките на улица "Тракия" във Велико Търново могат да ви потресат. Снимките са от сигнал в Civi

Дупките на улица „Тракия“ във Велико Търново могат да ви потресат. Снимките са от сигнал в Civi

2.

Тази своеобразна яма на улица “Димитър Благоев” също заслужава подобаващо внимание. Според подателя на сигнала в Civi, положението ѝ такова от години. Сигналът вече е входиран от нашия екип със съответната легална обосновка в община Велико Търново и ще следим развитието му.

 

Дупка улица "Димитър Благоев" във Велико Търново, опасна не само за автомобилите

Кратер като този на улица „Димитър Благоев“ е опасен не само за автомобилите

3.

Имаме уверението на общината, че този мини басейн на улица “Драган Цончев” ще бъде включен в инвестиционния план на град Търново за 2018-а година. Но дотогава всеки сигнал, подаден за същата улица, ще продължи да достига до общината от екипа на Civi.

 

Положението на улица "Драган Цончев" във Велико Търново не е по-розово

Положението на улица „Драган Цончев“ във Велико Търново не е по-розово

Civi ти помага да се справиш с твоя проблем

Ако искаш да направиш твоя град по-добро място за живот и да се включиш в решаването на проблемите около теб и твоите съседи, изтегли си мобилното приложение Civi и се включи. Общината и фирмите, които поддържат града ти, имат воля за решаване на проблемите, но не винаги могат да знаят за казуси, настъпили с техни обекти. Затова е важно да се включиш и ти. Така всички правим промяна по-лесно и бързо.

Ако подкрепиш някой сигнал в приложението, това го прави по-силен и помага на нас и институциите да покажем, че проблемът е важен и нарушава спокойствието ни.

Няма коментари