Една дупка по-малко в Търново!

Още един “кратер” във Велико Търново бе запълнен след сигнал, подаден в безплатното мобилно приложение Civi от загрижен гражданин. Този път на улица “Ком” в ж.к. “Акация”.

 

Успешно запълнена дупка на улица Ком Велико Търново след сигнал в мобилното приложение Civi

Ура! Една дупка по-малко след сигнал, подаден в мобилното приложение Civi

В края на ноември Станислав ни изпрати снимка и ред със следната допълнителна информация: “Повредена настилка! Няколко пъти се запълва, но без да се приключи с асфалт! Ето резултата всеки път!”. Точно така, един ред е напълно достатъчен нашият екип да обработи сигнала и да го входира в общината с нужната легална обосновка. В конкретния случай, базирана на Наредба № РД-02-20-19 от 12 ноември 2012 г. за поддържане и текущ ремонт на пътищата (Обн., ДВ, бр. 91 от 2012 г.; попр., бр. 95 от 2012 г.), издадена от Министерството на регионалното развитие и благоустройството, както и на Закона за общинската собственост.

 

Дупка на улица във Велико Търново от сигнал в безплатно мобилно приложение Civi

Ето как изглеждаше дупката на улица „Ком“ в ж.к. „Акация“, Велико Търново, при подаването на сигнала на Станислав в Civi

Сигналът бе подкрепен колективно от още 23-ма души, доверили се на Civi. И ето, че резултатът вече е факт. Община Велико Търново се погрижи тази нередност да бъде поправена. А ние нямахме търпение да споделим с всички вас добрата новина. Сигурни сме, че предстоят още много, много такива. Благодарим на Станислав и всички подкрепили го за проявената инициативност.

 

След сигнал в безплатното мобилно приложение Civi запълнена дупка във Велико Търново улица Ком

Ето я и щастливата развръзка – дупката вече е запълнена след бърза намеса на община Велико Търново

Civi ти помага да се справиш с твоя проблем

Ако искаш да направиш твоя град по-добро място за живот и да се включиш в решаването на проблемите около теб и твоите съседи, изтегли си мобилното приложение Civi и се включи. Общината и фирмите, които поддържат града ти, имат воля за решаване на проблемите, но не винаги могат да знаят за казуси, настъпили с техни обекти. Затова е важно да се включиш и ти. Така всички правим промяна по-лесно и бързо.

Ако подкрепиш някой сигнал в приложението, това го прави по-силен и помага на нас и институциите да покажем, че проблемът е важен и нарушава спокойствието ни.

Няма коментари