Започва реконструкция на бул.”Струга” и бул.”Димитър Димов”

През 2018 година ще започне пълната реконструкция на бул.”Струга” и частичната на бул.”Димитър Димов” – от кръговото кръстовище на входа на града до хотел „Фаворит”. Ще се обособят и нови паркоместа във „Възраждане” и ж.к.”Лазур”.

реконструкция на булевард димитър димов и булевард струга

И двата булеварда определено имат нужда от ремонт

През 2018 г. ще стартира и реконструкция на бул. Демокрация

Това съобщи кметът на Бургас Димитър Николов при днешното представяне на проекта за Бюджет на Общината.  През тази година ще стартира и реконструкцията на бул.“Демокрация“, където ще се обособи локал за автобусите и интелигентни светофари.
Димитър Николов уточни, че ще се инвестират и немалко средства в обновяването на парковете по комплексите, както и обособяването на допълнителни паркоместа в комплексите ж.к.”Възраждане”, ж.к.”Лазур”, ж.к.”Славейков” и ж.к.”Меден рудник”. На бул.”Мария Луиза” ще се направят 120 паркоместа, 70 други ще има на ъгъла на ул.”Гладстон” и ул.”Фердинандова”. Ще се възстановява и уличната мрежа в Банево, а също така ще се направи нова улица в Меден рудник и подпорна стена до Небостъргача. През 2018 година успоредно с ремонта на бул.”Алеко Богориди” ще се обновят и уличките около него, обеща кметът.

Източник: Флагман

Коментарите са затворени.