Сигнали в Civi предизвикаха бърза реакция в Горна Оряховица

Сигнали в мобилното приложение за проблеми в населените места – Civi, предизвикаха своевременна реакция от страна на община Горна Оряховица.

От администрацията на кмета инж. Добромир Добрев реагираха адекватно на серия от жалби на граждани по инфраструктурни проблеми, част от които вече са решени, а други са в изчакване на своевременни мерки. Само преди броени дни бе ремонтиран огромен кратер на централната улица „Панайот Цвикев“, който бе истинско препятствие за хора и автомобили. Информация за него, заедно с красноречиви снимки до Civi изпрати Боян.

Сигналът бе подкрепен от 6 човека, което също се оказа решаващо за разрешаване на въпроса, а огромната яма вече е ремонтирана от кметството, на което данните бяха препратени от нашия Контактен център.

 

Ремонти Горна Оряховица

От Община Горна Оряховица действат бързо по проблемите с улиците , благодарение на Civi

Сигнали и за други дупки предизвикаха реакция на Общината

Чрез Civi община Горна Оряховица бе сезирана и за други кратери по местните улици. Сигнал за „лунния пейзаж“, на който прилича част от настилката в кв. „Гарата“ изпрати Todor. „Община Горна Оряховица ви информира, че е запозната със състоянието на уличната мрежа в кв. „Гарата“, а в града вече започна изкърпване на настилката след зимния сезон. „, информира в специално писмо по темата кметът инж. Добромир Добрев.

Пролетното закърпване на дупките в Горна Оряховица тази година започна по ул. „Мано Тодоров”, където зимата е нанесла най-големи поражения и ще продължи и през следващите дни с улиците, за които има най-много жалби. Колко улици ще бъдат освежени зависи от това докъде ще стигнат предвидените в бюджета пари. За 2018 г. са заделени 300 000 лева за улици в цялата община. Отделно са 120 000 лева за пътя между Писарево и Върбица и още 77 хиляди за материали, с които да се подновят улиците без асфалт.

 

Горна Оряховица дупки

Кметът реагира на поставени сигнали в мобилното приложение

 

 

Няма коментари