Кметът на Стара Загора реагира след сигнал в Civi

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров реагира след сигнал в Civi и нареди да се почисти микро-сметището, което се бе образувало в градския гробищен парк. На 17.01 Десислава  алармира в мобилното приложение за лошата гледка, която представлява мястото за вечен покой и отпадъците, които са разпилени почти навсякъде около централната алея. Сигналът й за замърсяването бе обработен в Контактния център на Civi  и веднага входиран в кметството под номер 10-01-286. За решаването на казуса помогна и фактът, че случаят, представен в мобилното приложение бе подкрепен от 17 човека.

 

Почистени гробища Стара Загора

Незаконно сметище на гробищния парк в Стара Загора

Кметът назначи проверка, случаят е решен

В официален отговор по сигнала кметът на Стара Загора Живко Тодоров обяснява, че по случая е назначена проверка на място от служител на местната администрация. Веднага след това микросметището, за което алармира Десислава , е изчистено, а отпадъкът извозен. Според местната управа в района има поставени два контейнера – на входа и на централната алея, но въпреки съдовете за смет, посетителите изхвърлят боклуци на нерегламентирани места.

Отогвор на Живко Тодоров по сигнал от Civi

Официалният отговор на кмета Живко Тодоров по сигнал на Десислава в Civi

Ако има проблем и сигнал – Civi е насреща!

Ако искаш да направиш твоя град по-добро място за живот и да се включиш в решаването на проблемите около теб и твоите съседи, изтегли си мобилното приложение Civi и се включи. Общината и фирмите, които поддържат града ти, имат воля за решаване на проблемите, но не винаги могат да знаят за инциденти, настъпили с техни обекти. Затова е важно да се включиш и ти. Така всички правим промяна по-лесно и бързо.

Ако подкрепиш някой сигнал в приложението, това го прави по-силен и помага на нас и институциите да покажем, че проблемът е важен и нарушава спокойствието ни.

 

Няма коментари