Над 29 000 лева за обновяване на детски площадки във Велико Търново

Нови катерушки, люлки, пързалки и други съоръжения за игра съвсем скоро ще зарадват децата в детските градини „Слънце“ и „Първи юни“. Средствата за обновяването са събрани по време на Коледния благотворителен бал на кмета Даниел Панов.

 

Благотворително събитие във Велико Търново събра сумата от над 29 000 за ремонт на детски площадки

Снимка от Коледния бал, на който бяха събрани над 29 000 лева за реновирането на 2 детски площадки във Велико Търново

Голямото благотворително събитие, събра повече от 340 гости – представители на бизнеса и общественици. Цялата набрана сума достигна 29 022 лева и бе отчетена пред нотариус.  С допълнителната подкрепа на бизнеса ще бъдат осигурени и необходимите над сумата от 29 022 лева средства. Това ще позволи пълното обновяване на двете площадки.

Даниел Панов изрази благодарността си за подкрепата към присъстващите:

„Велико Търново е единственият град в Централна Северна България с позитивен прираст. Все повече млади хора избират да останат тук, да създадат семейства, да се реализират професионално, да развиват  бизнес. Благодаря ви, че подкрепихте нашата инициатива – тя е насочена към децата, а именно те са бъдещето на Велико Търново. С вашата подкрепа и с реализацията на проектите ни за образователна инфраструктура, съвсем скоро всички детски градини ще имат нови детски площадки и дворове за пример“

Добри новини

„Благодаря ви, че сме заедно и че сме единни, за да бъде Велико Търново все по-добър град за живеене, образование, кариера, бизнес, туризъм. Това наистина се случва. Заедно успяваме и заедно водим Старата столица напред“, обърна се Даниел Панов към гостите. Той пожела на всички присъстващи щастливи коледни и новогодишни празници.

Ако има друга детска площадка в твоя град, която би искал да видиш в по-добро състояние. Или искаш да направиш твоя град по-добро място за живот и да се включиш в решаването на проблемите около теб и твоите съседи. Изпрати ни сигнал в мобилното приложение Civi.

 

 

Общината и фирмите, които поддържат града ти, имат воля за решаване на проблемите, но не винаги могат да знаят за казуси, настъпили с техни обекти. Затова е важно да се включиш и ти. Така всички правим промяна по-лесно и бързо.

Ако подкрепиш някой сигнал в приложението, това го прави по-силен и помага на нас и институциите да покажем, че проблемът е важен и нарушава спокойствието ни.

Източник: Община Велико Търново

Няма коментари