Осъдиха кмета на Горна Оряховица за “легнали полицаи”

Кметът на Горна Оряховица Добромир Димитров бе осъден от административния съд във Велико Търново. Причината е премахването на девет от “легналите полицаи” в града.

 

Осъден кмет на Горна Оряховица за легнали полицаи

Осъденият за „легнали полица“ кмет на Горна Оряховица – Добромир Добрев

Това стана нужно след като преди време бе установено, че те не отговарят на изискванията за изкуствени неравности. Кметът Добромир Димитров пък от своя страна е вече осъден, защото е закъснял две години с демонтирането им.

Потърпевшите от липсата на легнали полицаи

Няколко от отстранените съоръжения са в близост до училище и сега пресичането там се превръща в опасно за много деца.

Повдигнатите пешеходни пътеки от нужния тип до училищата в Горна Оряховица ще бъдат изградени през пролетта, зарече се кметът.

Civi ти помага да решиш своя проблем!

Ако искаш да направиш твоя град по-добро място за живот и да се включиш в решаването на проблемите около теб и твоите съседи, изтегли си мобилното приложение Civi и се включи. Общината и фирмите, които поддържат града ти, имат воля за решаване на проблемите, но не винаги могат да знаят за казуси, настъпили с техни обекти. Затова е важно да се включиш и ти. Така всички правим промяна по-лесно и бързо.

Ако подкрепиш някой сигнал в приложението, това го прави по-силен и помага на нас и институциите да покажем, че проблемът е важен и нарушава спокойствието ни.

Няма коментари