Пълнят с пясък и отпадъци дупките в Добрич!?

Добрич е един от градовете с най-лоша инфраструктура у нас, но с какво ли пълнят дупките по изключително амортизираните улици в града?  Местното кметство все пак запълва ямите, но как!?

Сигнал за случващото се и разхищението на средства от общинския бюджет изпрати до Civi Pavlin. От Община Добрич официално признаха, че запълват ямите с „каквото могат“, а в случая със „студена смес“, тоест с отпадъчни материали и пясък, докато не бъдат ремонтирани улиците след водния цикъл.

 

Дупки Добрич

 

 

Даже и за неспециалисти е видно колко биха издържали фиктивните ремонти на ямите по добрички улици, правени набързо по метода – „просто засипваме дупките с отпадъци“. Съвсем друга тема е колко струва това на бюджета и дали разходът е ефективен, а добричлии – доволни. „Асфалтът се изсипва в пълните с вода дупки, пясък и т.н.. Може би трябва да сме „благодарни“, че все пак нещо се прави.“,  посочва в сигнала си Pavlin.

Община Добрич: Ще правим дупките след промяна на метеорологичните условия!

 

 

Добрич отговор Община

 

 

Сигналът на Pavlin за изключително некачествения ремонт и разхищението на средства бе входиран официално в община Добрич. От там се получи и експедитивен отговор, в който г-жа Ася Кръчмарова- Главен секретар твърди, че ремонтите работи по улиците ще започнат след подобряване на метеорологичните условия. Защо междувременно се пилеят пари от бюджета с явно некачествени и ненужни реконструкции не става ясно от официалния документ.

Скандално: Правата на хиляди граждани в Добрич – нарушени!

Коментарите са затворени.