Светкавична реакция след сигнал в Civi за лампа – убиец във Велико Търново

Като по чудо смазан стълб на лампа не успя да вземе жертва в центъра на Велико Търново! За по-малко от 24 часа опасната лампа беше ремонтирана, след като жител на Велико Търново изпрати сигнал със снимка в безплатното мобилно приложение Civi.

 

Мобилното приложение за сигнали и жалби само за 1 седмица предизвика гражданската активност на жителите на Велико Търново и активността на общината и фирмите, които поддържат градската среда. Изпратени са над 40 сигнала от граждани, по които общината официално потвърди, че работи, а някой от проблемите са и вече успешно решени.

Добре свършена работа във Велико Търново

Първи пример за отговорно отношение към работата даде фирма „Хит“ ООД, която поддържа уличното осветление в град Велико Търново. Служител на фирмата реагира светкавично и за по-малко от 24 часа успя да организира своите екипи, да обезопаси и да отремонтира проблема. Фирмата дори благодари на гражданката, подала сигнала, и призова за по-активно участие и на останалите хора във Велико Търново. Благодарим и ние за бързата реакция на тази фирма, която реагира проактивно и показа, че проблемите могат да се решават бързо и лесно, когато са подадени през мобилното приложение Civi!

Снимка на проблема преди и след (при подаване на сигнала в мобилното приложение Civi и след разрешаването му)

Вляво е една от снимките, подадени от обезпокоени граждани, на опасен стълб за улично осветление. Вдясно – снимка след намесата на поддържащата фирма и безупречното отстраняване на проблема.

Ако искаш да направиш твоя град по-добро място за живот и да се включиш в решаването на проблемите около теб и твоите съседи, изтегли си мобилното приложение Civi и се включи. Общината и фирмите, които поддържат града ти, имат воля за решаване на проблемите, но не винаги могат да знаят за инциденти, настъпили с техни обекти. Затова е важно да се включиш и ти. Така всички правим промяна по-лесно и бързо.

Ако подкрепиш някой сигнал в приложението, това го прави по-силен и помага на нас и институциите да покажем, че проблемът е важен и нарушава спокойствието ни.

Няма коментари