Хаос с паркоместата в „Меден рудник“ заради „Бургасмед“

Бургазлийка алармира за сериозен проблем, който изнервя живущите в района на болница „Бургасмед“ в „Меден рудник“. По думите й няколко дни паркингът в двора на лечебното заведение е платен. Пациентите обаче логично не желаят да се бръкнат в джоба и оставят колите си на местата, на които обичайно паркират обитателите на съседните блокове.

бургасмед в меден рудник създаде хаос в паркирането

Бургасмед е модерна частна болница в „Меден рудник“

Ето какво пише тя в сигнала си до бургаска медия:


„Искам да подам сигнал за нарастващ огромен проблем в „Меден рудник“, около новата болница – „Бургасмед“.

От няколко дни, паркингът вътре в болницата е станал платен, в резултат на което всичките пациенти на болницата, а вероятно и персонал, вече масово паркират навън, извън оградата на болницата. Зависи от времето през деня, в което минавате оттам.

В резултат на това, всички, които живеем около болницата, вече сме изключително затруднени да намерим място за паркиране около нашите блокове, т.к. преди паркирахме там само живущите, а сега там паркират всички, които ползват болницата, т.к. явно на хората не им се плаща вътре в двора на болницата за място.

Абсолютно безобразие е, да се изнудват хората да плащат паркинг в болницата, и в същото време да заемат нашите места. В крайна сметка те са за часове или дни в болницата, а ние постоянно живеем там. Какво да правим, и как и къде да паркираме?“

 

Civi ти помага да се справиш с твоя проблем

В Civi също бяха получени сигнали за неправилно паркиране в бургаския квартал. Нашият контактен център ги обработи и входира в община Бургас. Ако и ти се сблъскваш с неправилно паркирали автомобили и други нередности, пусни сигнал в безплатното мобилно приложение и ние ще се погрижим той да достигне до отговорната институция. Така можеш да направиш твоя град по-добро място за живот и да се включиш в решаването на проблемите около теб и твоите съседи. Общината и фирмите, които поддържат града ти, имат воля за решаване на проблемите. Но не винаги могат да знаят за казуси, настъпили с техни обекти. Затова е важно да се включиш и ти. Така всички правим промяна по-лесно и бързо.

Ако подкрепиш някой сигнал в приложението, това го прави по-силен. И помага на нас и институциите да покажем, че проблемът е важен и нарушава спокойствието ни.

Източник: Burgas24

Няма коментари