ЧАКАТ НИ МНОГО ДУПКИ…В МРЕЖИТЕ! ИДВА СВЕТОВНОТО!

Утре в Русия започва 21-то световно първенство по футбол. В следващия 1 месец то ще влезе в домовете на милиони хора по света и ще ги накара да си купуват по-често бира, чипс, нови батерии за дистанционно, ново дистанционно или направо нов телевизор – в зависимост колко изнервящи ще бъдат мачовете.

Естествено, шампионатът ще се отрази и на вас, феновете на Civi, затова искаме да ви дадем няколко практични съвета, които да следвате между 14 юни и 15 юли.

  1. Ако сте мъж във връзка и досега вие сте докладвали сигнали в Civi, побързайте да свалите апликацията на телефона на жена си/приятелката си! В следващия месец вие ще зяпате телевизора и няма да имате никакво време да внимавате за шахти, дупки и паркоместа. Оставете тази привилегия на нежната половинка! Може и да я надъхате с допълнителни стимули – примерно, обещайте й на всеки пратен сигнал, да й обръщате внимание поне 1 рекламен блок и то без да й поръчвате салата.
  2. За потребителите, които все пак ще успеят да съвместят футбола и Civi, имайте предвид следното:
    Вероятно ще виждате подобни хора по градинки и площадки – не ги докладвайте като замърсени площи! Само отваряте работа на общината! Когато се събуди, фенът сам ще си върне амбалажа на принципа „празно за пълно“ и ще очисти градинката.
  3. Aко видите междублоково куче в подобна ситуация, не изпращайте сигнала на Civi, а го адресирайте директно до Боби Михайлов! Той ще изпрати специален делегат от БФС, който да хване кучето и да го закара на базата в Бояна, за да връща топките на нашите национали. Ако случайно сега разбирате, че и ние имаме национали и се чудите защо не са на световното – да, това е проблем, но също не го докладвайте при нас! Искаме да помогнем, но не можем!
  4. Ако попаднете на подобна гледка, не се стресирайте! Възможно е да не става дума за паднал в открита шахта минувач. Проверете дали не е честолюбив фен, чийто отбор е бит зловещо като родопски айрян. Често такива хора предпочитат да си поплачат под земята, за да не се излагат пред жена си и зевзеците пред блока.
  5. Ако на снимката виждате незаконен строеж, отворете приложението Civi, снимайте го и ни го пратете! След това изчакайте да свърши мачът и посетете психоаналитик, който да ви коригира фокуса на внимание!

Ако сте прочели всичко внимателно, ние от Civi ви желаем приятно гледане на световното!

Няма коментари