15 задържани в Търново за разпространение на наркотици

В спец акция този четвъртък са задържани  15 участници от престъпната група, произвеждала и разпространявала наркотични вещества на територията на Велико Търново.

 

15 арестувани за производство и разпространение на наркотици във Велико Търново

15 са задържани за производство и разпространение на наркотици във Велико Търново

Организирана престъпна група

В специализираната полицейска акция са претърсени 23 търновски адреса. На четири от тях са открити и иззети наркотични вещества, както и подвижна лаборатория за производство на пико. В операцията са участвали служители на ГДБОП, ОДМВР – Велико Търново, дирекция „Жандармерия“ и служители от бюрото по защита към главния прокурор. Назначена е експертиза за установяване на точното количество и състав на намерените и иззети наркотични вещества.

В коментар прокурор Гешев отбеляза, че това е най-сериозната група, занимаваща се с разпространение на наркотици на територията на региона. Към задържаните ще бъдат повдигнати обвинения спрямо ролята и участието им в организираната престъпна група.

Ако срещнеш нередност в своя град, за която искаш да сигнализираш, изпрати ни своя сигнал в мобилното приложение Civi. Ние ще се погрижим да го входираме в общината със съответната легална обосновка и да следим за развитието му. Както и да те уведомим своевременно за него в самото приложение.

Ако подкрепиш някой сигнал в приложението, това го прави по-силен и помага на нас и институциите да покажем, че проблемът е важен и нарушава спокойствието ни.

Източник: velikoturnovo.utre.bg

Няма коментари