Civi версия 1.4.0: Повече контрол в твои ръце

Civi версия 1.4.0

Благодарим за доверието на над 50 000 потребители! Представяме ви новата по- добра и по-лесна за употреба версия на Civi . Вашата активност и отзиви ни помогнаха да разберем какво можем да подобрим.

  • Качвай ПРЕДИ/СЛЕД снимки за твой или чужд сигнал
    За нас е важно да получаваме обратна връзка от гражданите, за да видим колко добре общината си върши работата. Когато ни изпратите сигнал за нередност винаги получаваме и снимка на проблема, за да индентифицираме щетата и отговорната институция, която да адресираме. Снимки СЛЕД ремонта на докладвания от теб или друг потребител проблем, показват колко е качествен и колко ефективно работи системата. Важно е да показваме както добрите, така и лошите примери за свършена работа. Обратната връзка може да мотивира общините да вършат работата си още по- качествено и бързо.
  • Промени локацията
    Редакция на местоположението е важно за обработването на проблема. Точната локация е гаранция валидност на сигнала пред съответната община. Без нея дори да бъде изпратен екип за реакция проблемът няма да бъде намерен или да попада под чужда юриздикция. Поради тази причина разминаванията могат да направят сигнала невалиден дори да има реален проблем. Ако се наложи да препращаш нов сигнал за същото нещо сроковете за „входиране“ в институциите и цялата процедура започват наново. Освен това, когато уточняваш локацията ти помагаш на властите да проверят и на техните карти дали вече не е предвиден ремонт за конкретното място и в какви срокове.
  • Редактирай описанието на сигнал или коментар
    Съдържанието на твоето съобщение трябва да бъде максимално информативно, за да реагира общината. Сега можеш да променяш текста си ако искаш да добавиш подробности или да изтриеш ненужни такива. Сигналът и коментарите под него са основата за изпращане на жалба до общината. Затова е важно те да бъдат съдържателни и конкретни. Възможносттаа за редакция ти позволява да допълваш или триеш без да се създава цяла поредица от коментари и това да затрудни комуникацията ти с нашите оператори.

 Изпрати ни мнение

Ние от Civi държим на твоето мнение за това как работи приложението и какво бихме могли да оптимизираме, за да бъдем все по-полезни. Изпрати ни твоя отзив на info@civi.bg Благодарим ти!

Няма коментари