Дупки „гумоубийци“ дебнат край Стара Загора

Дупки край Стара Загора добиват национална известност като „гумоубийци“! Няколко сигнала за огромните кратери по пътища, за които се плащат винетки, постъпиха в мобилното приложение Civi.

„Калояновско шосе“ край града е сред тези, по които шофьорите преминават с повишено внимание и много ниска скорост, а ремонти в участъка не са правени от години. След щетите от пораженията водачите се питат защо плащат винетни такси за движение по този Републикански път, наред с крупните суми за ремонти по автомобилите си.

 

Стара Загора дупки по пътя

Дупките причиняват големи щети на автомобилите

Дупки, които кривят джанти край Стара Загора

Сигнал в Civi за ужасяващите дупки на ул. „Калояновско шосе“ изпрати наскоро Totkotkata. Той е нарекъл справедливо кратерите „гумоубийци“.

Вчера и моята гума пострада там. На 5 места се сцепи! Джантата и тя стана леш 😤😤„, е написал като коментар на вносителя и Zivko. Явно проблемът е сериозен и масово причинява щети. Сигналът за много кратко е подкрепен от шестима регистрирани потребители на Civi, което допринася за решаването на проблема.

 

Стара Загора дупки

В този район преминаването е опасно

 

Старозагорчани отбелязват, че преди две години този пътен участък е бил ремонтиран, но реконструкцията не е била достатъчна, както личи и от снимковия материал. Фрапиращите сигнали , които постъпиха в Civi са пренасочени от нашия Контактен център към Община Стара Загора и Агенция „Пътна инфраструктура“.

Когато държавата абдикира, шофьорите решават сами проблемите с дупките!

„Калояново шосе“ е един от най-лошите пътни участъци в Старозагорска област. Леките инциденти тук, за щастие и засега, доминират, но докога!? Въпрос на време е да стане тежък пътен инцидент, заради изключително лошата настилка. Спукана в пътна дупка „гумоубийка“ гума, прави МПС-то неуправляемо. В този случай само шансът спасява пътниците.

Plamen пък е показал в Civi и как самите шофьори решават проблема със запълването на дупките по „Калояновото шосе“. Кратерите в опасния участък са напълнени с подръчни средства, след като пътната агенция бяга от отговорност по казуса. Докато собственикът на пътя си изпълни задълженията за редовите водачи остава да се осланят на късмета си.

 

Civi ти помага да решиш своя проблем!

Ако искаш да направиш твоя град по-добро място за живот и да се включиш в решаването на проблемите около теб и твоите съседи, изтегли си мобилното приложение Civi и се включи. Общината и фирмите, които поддържат града ти, имат воля за решаване на проблемите, но не винаги могат да знаят за казуси, настъпили с техни обекти. Затова е важно да се включиш и ти. Така всички правим промяна по-лесно и бързо.

Ако подкрепиш някой сигнал в приложението, това го прави по-силен и помага на нас и институциите да покажем, че проблемът е важен и нарушава спокойствието ни.

Коментарите са затворени.