Eкспресна реакция на община Бургас след сигнали в Civi

Община Бургас реагира светкавично на сигналите от този месец, получени чрез мобилното приложение Civi от граждани на морския град. В рамките на дни над 5 сигнала в различни категории бяха решени, а съответните проблеми поправени. Вижте кои са те:

Eкспресна реакция на община Бургас след сигнали в Civi Eкспресна реакция на община Бургас след сигнали в Civi
Eкспресна реакция на община Бургас след сигнали в Civi Eкспресна реакция на община Бургас след сигнали в Civi

Община Бургас почиства и ремонтира след сигналите

Общината в морския реагира адекватно и бързо на гражданските сигнали, входирани чрез Civi през настоящия месец Март като нередностите бяха поправени в рамките на дни. Ето кои са сигналите, събрали най-много подкрепа и решени успешно.

  1. Евелина пусна сигнал за опасна детска люлка , от която нейното дете е пострадало:
    „Опасна бебешка люлка. Лоста се откачи и детето ми падна. Площадката е до Теньовата къща.“
    Люлката беше отремонтирана за по-малко от седмица след входиране на сигнала.
  2. Препълнени контейнери в ж.к. Меден рудник. Сигналът е подаден от Тодорка, която се притеснява, че преливащите контейнери освен грозна гледка, носят опасност и от зарази. След като сигналът е входиран от екип на Civi с нужната легална обсновка, контейнерите са почистени още на следващия ден.
  3. Христо също алармира за замърсени площи на ул. „Пробуда“ 23 в центъра на Бургас. След входиране на сигнала, той ни уведоми, че фирмата, отговаряща за чистотата на града, е почистила терена.
  4. „Вече светят!“ уведоми Радо за неработещото осветление в Морската градина срещу Турското консулство. Проблемът от подадения от него сигнал бе решен в рамките на един ден.
  5. Сигнал за повреден светофар, чийто бутон за сигнализация за пресичане не работи подаде Инна на 13 март. Бутонът е отремонтиран в рамките на деня след входиране на сигнала.

Подай сигнал и към твоята община със Civi

Ако искаш да се включиш в решаването на проблемите около теб и твоите съседи, изтегли си мобилното приложение Civi и се включи. Общината и фирмите, които поддържат града ти, имат воля за решаване на проблемите, но не винаги могат да знаят за казуси, настъпили с техни обекти. Ако подкрепиш някой сигнал в приложението, това го прави по-силен и помага на нас и институциите да покажем, че проблемът е важен и нарушава спокойствието ни.

Няма коментари