Нова мода – голи разходки Велико Търново!

Млад мъж обиколи чисто гол една от най-оживените великотърновски улици, видя Civi. „Нудистът“ използва хубавото време, за да се разходи, както го е майка родила по ул. „Краков“ в широкия център на старата столица и да направи няколко атрактивни обиколки в местния квартал „Колю Фичето“. За необичайната гледка на свободно разхождащият се човек, са алармирали граждани на спешния телефон 112. Голият бе пресрещнат и от линейка и поканен да бъде откаран, за да се облече, но той категорично отказа да влезе и се метна върху капака й. В крайна сметка той е бил прибран от полицаи, а случаят се изяснява. В града голата разходка е обект на коментари. Мненията са различни като преобладават тези, че случката е породена от бас, но мнозина предполагат и, че голата разходка е в следствие на медицински проблеми. При проверка се оказало, че 29-годишният чудак страда от психично заболяване от години и е бил пуснат в отпуск. Със санкция на прокурор той е закаран в Центъра за психично здраве.

Гол във Велико Търново

Мъжът се метна върху линейка.

Голите разходки и в самия център на Велико Търново

Наскоро в самия център на същисани минувачи също бяха изненадани от чисто гол мъж, който свободно се разхождаше. Дефилето му премина по цялата централна улица, административната сграда на общината и градския театър. 30-годишният Борислав Бенков се съблече гол до  Къщата с маймунката на Колю Фичето  После ги пуснал в една от кофите за боклук. След минута пред погледите на слисаните минувачи търновецът бръкнал в контейнера, извадил си якето, стиснал го под ръка и тръгнал гол по тротоара. Така младият мъж вървял близо 15 минути, както майка го е родила, и събирал погледите на хората. “Беше усмихнат до уши. На моменти подскачаше, грабваше балони, поставени за украса пред магазините, и ги пукаше. Стигайки до Централната поща, мъжът невъзмутимо пресече и се понесе от Факултета по изобразително изкуство към общината и театъра“, разказаха очевидци. След половинчасовата разходка търновецът е бил прибран от полицейски патрул.

Гол в центъра на Велико Търново

Свидетели сме на голи разходки и в самия Център на града.

Ексхибиционист получи 9 месеца затвор

Наказание от девет месеца лишаване от свобода при строг режим ще изтърпи пък мъж, за извършени хулигански действия, след одобрено от съда споразумение, постигнато с Районна прокуратура-В. Търново. К. Г. се призна за виновен за това, че за времето от 26.01.2018 г. до 23.02.2018 г. в град В. Търново в условията на продължавано престъпление и опасен рецидив извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и изключителна дързост / на 26.01.2018г. мастурбирал на стълби, в близост до заведение за бързо хранене „Макдоналдс” и на 23.02.2018г. показал половия си орган на малолетно момиче/. Престъпление по чл. 325, вр. чл.29, вр. чл. 26,от НК. Споразумението има последици на влязла в сила присъда.

Няма коментари