След дъжд качулка. Ремонти на Софийска вода след вчерашната буря

Случайно съвпадение или не, ден след лятната буря в сотилицата , която блокира движението „Софийска вода” временно ще спре водата в части на столицата за ремонт. Civi  вече ви показа сигнали на потребители за извиращите шахти с мръсна вода по улиците и затлачените канафки.

 

наводнени улици наводнени улици
улици наводнени улици наводнени

 

Подмяна на спирателни кранове на ул. „Бодра смяна“ в кв. „Бенковски“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на бул. „Лазар Михайлов“, ул. „Наука“, ул. „Бодра смяна“, ул. „Тетевенска“, ул. „Хоризонт“, ул. „Биримирски извор“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Солунска“ в Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа по ул. „Солунска“ от бул. „Витоша“ до ул. „Ангел Кънчев“.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Златовръх“ в жк. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа по ул. „Златовръх“ от ул. „Кричим“ до ул. „Галичица“.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Първа българска армия“ в кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа по ул. „Първа българска армия“ от ул. „Вела Чорбова“ до ул. „Рояк“.

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Родината“ в с. Бусманци ще бъдат от 09:30 до 16:30 часа на ул. „Гурко“ №1, №3, по ул. „Родината“ от ул. „Татарски път“ до края в посока Запад.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx . 

Коментарите са затворени.