Шахта „погълна“ кола в Добрич!

Лек автомобил бе попилян в добричка шахта. Необезопасеното отводнително съоръжение в самия център, е собственост на местната община и отговорността за щетите е изцяло на кметството.

Добрич набира все по-печалната слава на градa с най-лошa инфраструктура в България. В мобилното приложение за проблеми в общините – Civi, от този областен център изобилстват сигналите за дупки, зеещи шахти, спукани тръби и некачествено водоснабдяване, липсващи тротоари и поражения по автомобили от публичната общинска инфраструктура.

 

Дупка Добрич

При дело от потърпевшите Общината ще плаща щетите с парите на данъкоплатците

 

Само добрата воля на потърпевшите жители и гости на града спасява Община Добрич от справедливи дела за обезщетения, но е въпрос на време немърливостта на местните управници да коства крупни обезщетения на  данъкоплатците.

Шахта „погълна“  кола в Добрич!

За нелепия случай в широкия център на града, в мобилното приложение Civi, алармира Galina.

При обратен завой в началото на градски парк „Св. Георги“ от страна на „Старческия дом“ и колата ни пропадна в шахта. Искам да сигнализирам за липсващи елементи от тази шахта, за да не пострадат и други като нас. Няма да коментирам за щетите, които ни бяха нанесени, но се надявам, че някой ще се сезира и ще реагира, за да бъдат възстановени липсващите елементи от шахтата. Според мен в тази шахта могат да пострадат и хора, които се придвижват и без автомобили.“, информира самата потърпевша. Само преди броени дни сигналът й е входиран в общината, от където очакваме реакция.

 

Дупка в Добрич

Мястото на инцидента в самия център на града.

Огромните дупки – запазената марка на Добрич!

Ако се съди по сигналите в мобилното приложение Civi, по добричките улици могат да бъдат видяни всички видове дупки – от обикновени пукнатини до огромни ровове, ями и кратери. При тази изключително лоша градска среда е цяло чудо как досега няма фатален инцидент и е въпрос на време търпениито на добричлии да се изчерпа.

 

 

Дупки в Добрич

Дупките се запълват с подръчни средства, след като Общината е абдикирала от проблемите

 

Един от последните сигнали за ужасяваща дупка, която по чудо не е взела жертва е този на Radoslav. Кратерът в ж.к. Дружба ІІІ е запълнен с гуми, след като местната администрация е абдикирала от тези проблеми.

Какво е общото между Добрич и Луната!?

Коментарите са затворени.