Сигнал в Сиви заличи дълбока дупка в Генерал Тошево

Намеса на Civi предотврати фатални инциденти, заради зееща в пътната настилка дупка с умопомръчителната дълбочина от /1,5 метра/. Само можем да предположим какво би станало ако човек или автомобил влетят в огромния кратер, който бе отворен до неотдавна в централната част на Генерал Тошево.

Доблестен гражданин алармира за опасния проблем в мобилното приложение, а Civi предостави информацията и снимковия материал на община Генерал Тошево, Област Добрич. Лично кметът Валентин Димитров пък разпореди да се оправи ямата, а жителите и гостите на града вече могат да са спокойни.

Случаят е показателен за важната роля на мобилното приложение Civi , което съдейства за пряката връзка между хората и институциите за решаването на различни нередности и проблеми.

Дупка Генерал Тошево

Дупката в центъра на Генерал Тошево бе дълбока над 1,5 метра

Виждали ли сте такава дупка?

За огромната дупка на ул. „Добри Орлов“ 6  алармира Цветомир. Мъжът предостави и красноречив снимков материал, което също допринесе за своевременното решаване на проблема.

На единия от кадрите Цветомир показваше с рулетка дълбочината на ямата, образувана от повредена улична шахта – 1,5 метра. Екипът на нашия контактен център своевременно подготви сигнала по темата и го внесе в община Генерал Тошево. От там не чакаха много и тутакси оправиха дупката а лично кметът Валентин Димитров изпрати специално писмо, с което обясни, че проблемът е отстранен и благодари на Цветомир за „проявената гражданска позиция“.

 

Генерал Тошево решен проблем

Опасният кратер се намираше на това място

Кметът на Генерал Тошево реагира по още един проблем

Сигнал в Civi предизвика и друга своевременна реакция от страна на община Генерал Тошево. За множество други дупки в съседство, в мобилното приложение сезира Iordan. Мъжът обяснява, че кратерите по ул. „Опълченска“, по която трафикът се движи в посока Румъния, са дълбоки и ако са пълни с вода стават „неразличими“ за шофьорите с огромна предпоставка за ПТП.

Информацията и по този случай бе пренасочена към кметството, от където са изпратили проверка, констатирала на място проблема. Ямите са запълнени, а от общината са сигнализирали Агенция „Пътна инфраструктура“ за нуждата от по-належащ ремонт на участъка, който е част от републиканската пътна мрежа и съответно – за него е отговорна Държавата, а не Общината.

 

Кмет реагира по проблем

Кметът на Генерал Тошево реагира бързо по поставените проблеми

 

 

Коментарите са затворени.