След намеса на Civi оправят шахта в Бургас

Намеса на Civi доведе до ремонта на  изключително опасна шахта в самия център на Бургас.

От Общината реагираха много бързо, след като бяха уведомени от нас. Сигнал в мобилното приложение за проблема на ул. „Христо Фотев“ 4 изпрати gio, като почти веднага той получи подкрепата на 16 човека.

Вчера на тази шахта й пропадна капака, няколко мъже го вдигнаха и го закрепиха, до там, да не пропадне в тъмното някой в нея.„, бе написал като коментар по темата той.

В крайна сметка, след като информацията бе входирана от нашия Контактен център в местната администрация, ремонтът се случи и участъкът вече е безопасен!

 

шахта Бургас

След подадения сигнал в мобилното приложение на Civi, проблемът е отстранен

Двама сигнализираха за друга опасна шахта, на ход е община Бургас!

Зеещото и повредено отводнително съоръжение се намира в ж.к „Меден рудник“ 301. За него в Civi първа сигнализира Nikoleta. За същия проблем алармира и Damqn.

 

Шахта Бургас

Опасната шахта в „Меден рудник“

 

От снимките става ясно, че проблемът с шахтите е изключително сериозен. Тези сигнали също са входирани от нас в Община Бургас, в очакване на конкретни действия, за да не се случи инцидент, подобен на този в Добрич:

Шахта погълна кола в Добрич!

Граждански контрол

Безплатен контактeн център към Civi за град Бургас обслужва всички сигнали на граждани и ги пренасочва към отговорните институции. Сигналите за проблемния ремонт, получени през  приложението са вече подготвени от юристите, част от екипа към новата безплатна услуга. Колективният сигнал на гражданите е базиран на вътрешните наредби на общината, както и на законови актове на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Ако и вие искате да сигнализирате за проблем, но нямате време да се занимавате с процедури в община Бургас, подайте сигнал през безплатното мобилно приложение Civi.

Коментарите са затворени.