След сигнал в Civi махат огромна скала, асфалтирана в улица

Огромна скала е асфалтирана в средата на улица в град Черноморец, а сигналът за фрапантния случай в Civi предизвика реакция от страна на кмета Добри Добрев. За парадокса в населеното място от област Бургас, в мобилното приложение, алармра Kostadin. Огромният камък, който е останал в центъра на платното , се намира на ул. „Пейо Яворов“ 5 в курорта и е фатално препятствие за хора и автомобили.

„Тази скала си е на половината път и покрай нея е асфалтирана улицата …Както се вижда скалата си е там и непрекъснатата линия си е където трябва, само скалата не и място там, заема половината част на улицата“, е написал като коментар към сигнала си Kostadin.

 

Черноморец

 

Кметът: Скала в центъра на улицата – има опасност от инциденти!

Сигналът на Kostadin предизвика бърза реакция от страна на кметство Черноморец. Той бе входиран от нашия Контактен център в местната администрация под № 080/20.02.20018. Още на следващия ден отговори лично кметът на града Добри Добрев, за което му благодарим.

„Разбирам притеснението Ви, относно движението както на пешеходци, така и на автомобили и напълно съм съгласен с Вас, че има опасност от инциденти.“, отговори лично градоначалникът.

Той е категоричен, че скалата  ще бъде обозначена с предупредителни знаци, а до началото на туристическия сезон ще бъде изцяло премахната. Така след намесата на Civi бе предотвратена опасност за здравето и живота на хората, както и щети по автомобилите им.

Civi ти помага да решиш своя проблем!

Ако искаш да направиш твоя град по-добро място за живот и да се включиш в решаването на проблемите около теб и твоите съседи, изтегли си мобилното приложение Civi и се включи. Общината и фирмите, които поддържат града ти, имат воля за решаване на проблемите, но не винаги могат да знаят за казуси, настъпили с техни обекти. Затова е важно да се включиш и ти. Така всички правим промяна по-лесно и бързо.

Ако подкрепиш някой сигнал в приложението, това го прави по-силен и помага на нас и институциите да покажем, че проблемът е важен и нарушава спокойствието ни.

 

Черноморец

Коментарите са затворени.