Строителни работи на 21 улици в Добрич, реакция и по сигнали през Civi

Усилен труд кипи в Добрич, като основно се работи във връзка с мащабния проект за изграждане на нова ВиК- система на града, а междувременно Общината реагира и по серия сигнали на граждани чрез мобилното приложение Civi, свързани с увредената инфраструктура в града. До 3 юни 2018  г. в рамките на „Интегриран проект за подобряване на водния сектор в град Добрич“ ЛОТ 3 ще се работи по следните улици – ул. „Тополи“, ул. „Н.Петков“ от ул. „Ст.Стамболов“ до „Росица“, ул.“Ружа“ от „Бойчо Огнянов“ до „Д.Ковачев“, ул „Ком“, ул.“Каменица“ от „Цар Освободител“ до “ А. поляна“, ул. „Д.Ковачев“ квартал „Строител“,  хидравлични проби ул.“Тракия“, ул.“Детелина“, ул“А.поляна“,ул. „Малина“, ул. „Виолета“, ул. „Калина“ , „Ружа“ ,“Каменица“. Ще бъде затворена за движение  и ул. „Никола Петков“ в участъка от ул. „Росица“ до ул. „Стефан Стамболов“. Автобусни линии с №№ 124, 170, 203, 233 и 301 ще преминават през Дружба 3., пътниците ще използват временни спирки на ул.”Н. Петков” преди кръстовището с ул. „Росица“ и до бл.28 на жк. „Дружба 3“
Във връзка с увеличаващия се обем на работа по проекта и броя на улиците, по които се извършват дейности Община гр. Добрич призовава всеки заинтересован да следи актуалната информация на сайта www.dobrich.bg.

Община Добрич реагира по сигнали в Civi

Добрич

Община Добрич реагира и по сигнали в мобилното приложение.

От кметсвото скоростно запълниха дупки по ул. „Вихрен“, след сигнал на Синан през мобилното приложение. Добричлията алармира и за повредена пешеходна настилка на ул. „Генерал Гурко“. Липсващите плочки вече са оправени, след като екипът на Civi предостави информацията, снимковия материал и законово мотивирания сигнал до община Добрич. Намеса на местната администрация предизвика и сигналът на Дико за увредена настилка.

Как да подам сигнал за проблем в Добрич?

 

 

Няма коментари