Велико Търново не е бомбардиран – просто зеещите шахти и дупките са повечко!

Велико Търново не е бомбардиран! Градът просто изглежда така, заради занемарената инфраструктура, зеещите шахти и дупки. Иначе се води за водеща туристическа дестинация, но така ли мислят жителите му?  Само за седмица в Civi  –  единственото национално мобилното приложение за проблемите в българските градове,  десетки великотърновци алармираха за изключително опасните шахти в града и множеството дупки. Освен риск за пътуващите, те формират и  лош имидж за старата българска столица. Великотърновци се оказват хора с ясно изразена гражданска позиция, но дали от кметството чуват гласа им, Civi ежедневно следи.

Чува ли община Велико Търново гражданите си?

Шахтите са проблем  –  на ход е oбщина Велико Търново

Масово недоволство, жителите на града изразяват срещу зеещи шахти във всички точки. Ивайло алармира в Civi за рисковото придвижване към един от големите квартали именно, заради проблематични шахти. Тази е и темата на Емил, чийто сигнал е събрал и доста коментари и подкрепи.

 

Опасни шахти във Велико Търново.

Може ли да се минава нормално по такъв път?

 

С право мъжът пита, защо при тази инфраструктура, градът носи титлата „Велико“. За опасна шахта на ул. „Баба Мота“ 1 алармира и Димитър. Отсечката в широкия център на града е изпитание за физическата подготовка на всеки пешеходец. Докога!?

 

Дупки и шахти във Велико Търново.

Ако се съди по дупките и шахтите, Велико Търново не прилича на туристически град

 

Не една, а цели три опасни шахти има на ул. „Борис Богданов“, информира в приложението и Камелия. Явно, за да минеш в този район на града се изискват пластичност и голяма физическа подготовка, но едва ли това е бил замисълът на общинарите, които  чакаме да реагират по темата.

Има надежда и тя се казва  –  Civi

За жителите и гостите на града все пак има надежда. Община Велико Търново показа, че може и да работи в интерес на хората и вече на няколко пъти реагира на нашите сигнали. Kипят ремонти на доста места в града, a за това допринесе и Civi, чрез множеството сигнали в приложението, както и голямата му обществена подкрепа.

Вижте кои улици в Търново ще бъдат ремонтирани след сигнали в Civi

Коментарите са затворени.