Русе град за пример

Civi отличи Русе като една от най- активните общини в България. Данни от приложението показват, че проблемите на хората се адресират бързо и адекватно, което повишава качеството на живот в града.

Потребителите на Civi оценяват високо работата на общината и изпращат редовно позитивни отзиви в платформата. Обратната връзка между градската управа и гражданите мотивира активността и на двете срани. През системата на Civi  преминават стотици сигнали от русенци; те засягат предимно разрушена настилка по пътища и тротоари, замърсени и занемарени площи и изоставени автомобили.

Екипът на кмета Пламен Стоилов отговаря на сигналите в указания от закона срок и дори проактивно предприема мерки за разрешаването на част от проблемите предсрочно. Бързината и добрата комуникация са доказателство за работеща община! Civi постоянно получава информация за всички адресирани проблеми от самата управа и снимки на решените проблеми от доволни граждани.

Освен позитивните отзиви на гражданите, която виждаме в оценките на ремонтите в Civi aктивната работа на кмета Пламен Стоилов и на общинската администрация получи множество награди от редица авторитетни национални и международни институции и организации. Русенци обаче са най-строгите съдии за работата на общината, а броят на сигналите в Civi и решените проблеми дават ясна представа за тенденция за повишаване на доверието в решенията на градските власти.

Все повече активни граждани се доверяват на Civi и пращат сигнали в платформата. След обработката на наш екип те стигат до общината, която е длъжна да отговори в 30 дневен срок.

Ако забележите проблеми на градската среда във вашето населено място, просто изпратете снимка, локация и описание в Civi.

Няма коментари